photographer: Hallstein Wågsås
photographer: Hallstein Wågsås
photographer: Hallstein Wågsås
photographer: Hallstein Wågsås
Page views (since 2019.10.09): 18
Fin og populær liten vegg rett bak badestranda på Kuvauen. Egen grill, utedo og strand. Svært barnevennlig og idyllisk. Tørker veldig fort etter regn og er klatrebar store deler av vinteren. En rekke buldere rundt grad 5. Flere barnebuldere helt til høyre. (obs: Lang svenske er tegnet inn feil på oversiktsbildet.)

Problems:

Lang svenske 6B+
(3 ascents) Start under lite overheng på et lite hjørne litt til venstre på veggen. Crux med høy fot og inn over sva, legge seg over, så er det tak over svaet. Lett I toppen. Kult bulder.
Mellansvamp ss. 6A
Vegard Ulland (1 ascent) Sitstartversjon av Mellansvamp. Gradert 6a uten ekskluderinger. Slik han beskrev det var det en sit-start, inn i den gamle ruta Mellansvamp, men han brukte fingrene utelukkende i risset til Mellansvamp og hadde frie fottak. Han graderte dette problemet til 6B, inkl ekskluderingene, altså betydelig hardere enn den gamle ruta. Dessverre er det ikke tradisjon for ekskluderinger i Kuvauen, så vi lar det stå slik.
Kalnestraversen 5+
Hallstein Wågsås (1 ascent) Lav travers forbi alle rutene fra høyre mot venstre, helt til Svenson. Kan toppes ut både nede og oppe, samme gradering. Bulderet er ca 12-13m bredt. Bulderet ble først påbegynt av friluftslivelever på Kalnes vgs. som buldret (uten pad) dette som en konkuranse ml teltlagene og prøvde å komme lengst mulig mot venstre. I 2016 ble bulderet fullført etter at en del bringebærkratt ble fjernet i innsteget..
Liten og gul 5+
(3 ascents)
Mellansvamp 5+
(3 ascents)
Grabben 5
(3 ascents)
Söta bror 5
(4 ascents)
Åmål 5
(4 ascents)
Liten og blå 4+ (3 ascents)
Svenson 4+
(1 ascent)
Zlatan i gatan 4
Hallstein Wågsås (2 ascents) Bulder nr. to tett på rute 1 Svenson. Bruker føttene i risset til svensson og hendene over/til høyre for risset.
Förskolan 3 Barnerute til høyre på feltet
Glass n/a Lavt barnebulder helt til høyre.
Semester n/a Barnebulder til høyre.