photographer: Unknown
I den øvre og vestre delen av feltet. Delvis sammenhengende vegg som som av ulik kvalitet og karakter. Mange mindre diedere. Veldig ustabilt innsteg med mye småur i deler av veggen, som gjør at flere potensielle buldere får dårlige/farlige landinger om ikke innsteget modifiseres. Store overheng med heftig/luftige saker litt til venstre for midten av denne relativt lange veggen/skrenten. Veggen er lav til høyre og gir mulighet for barneklatring der. Svært høy enkelte plasser på midten, der faremoment må vurderes. Få etablerte buldere, potensial for mange flere.

Problems:

Terpentin 7B+ espen samuelsen Heftig høyt, bratt og vanskelig bulder i det store overhenget/leppa midt i Stenhuggerveggen. Usikker på hvor den nøyaktige linja går.
Lean mean clean machine ss. 5
Hallstein Wågsås (1 ascent) Ligger noen meter til høyre for Murpeys law, Starter til høyre på en liten vegg, nedi et søkk. Traverser mot venstre ca 3m langs list med blank vegg under. Når du nærmer deg hjørnet går du opp to meter til hylle. De to siste flyttene er fine og fin trening på hælkrok.
Staut ss 4+ Hallstein Wågsås Valgfri sitstart, opp over stort undertak og rett opp.
Klein 4 Hallstein Wågsås Kleint bulder midt I den lille veggen helt vest I stenhuggerveggen. Ståstarten og på greie tak. Ikke spess givende klatring.
Murpeys law ss. 4 Hallstein Wågsås (1 ascent) Enekelt bulder på lav vegg/hjørne ca midt i Stenhuggerveggen. Innsteg på en liten rygg med pukk.
Helium ss 3 Hallstein Wågsås Bulder ganske langt til høyre på den lille sørøstvendte veggen helt til venstre i stenhuggerveggen. Greit og lett, ganske høyt. Sitstart på grei list. Går til venstre for svaet med undertak under.