photographer: Unknown
photographer: Unknown
Page views (since 2019.10.09): 15
Veldig tydelig sektor i en stor kløft nedenfor tårnet på selve Vetan. Ligger i det øvre området på buldrefeltet. Sektoren avgrenses av en høy vegg mot øst (kløfteveggen), som har noen potensielle tauruter der det er for høyt å buldre, og noen buldere lengre ned på den lavere veggdelen. De beste buldrene i kløfta er i hovedsak på enkeltstående steiner som Steinbiten og Kolosse. Øverst i Kløfta ligger kroken, med enkelte lette bulder. Herfra er det bare få meter opp til Stenhuggerveggen. Fin liten leirplass i nedre del av sektoren.

Problems:

Grovistraversen 6C Joakim Louis Sæther Kolossen. Tøff arete mot venstre og "rundt" og opp.
Slå deg ned (lav start) 6C Joakim Louis Sæther Steinbiten
Har du hud har du lov ss 6B Kolossen: Travers som starter litt til venstre/midten av veggen og går mot det høyre hjørnet. Fine men grove rissystemer.
Den flåddes aftensprang 6A+ Niklas Mintorovich Kolossen: Tydelig sitstart på lav blokk, rett opp over to skrå riss. Linja er tegnet med gult på bildet.
Ugler i mosen 5+ Baste Andesilic Kolossen: Østsiden av steinen, til høyre på bildet, øvre arete. Noe dårlig steinkvalitet midtveis.
Steinbitkjæften ss 5 Hallstein Wågsås (3 ascents) Steinbiten
Crimpy Crap 4+ Kristoffer Løset Øpstad Steinbiten
Fri for Trumph 4+ Kroken: Travers mot høyre og oppover. Ståstart på svaete hjørne med venstre hånd i et hull rundt hjørnet og høyre hånd på slapp kant oppe. Traverser høyre gjennom ru stein med masse ulike strukturer. Topp ut på steinens høyeste pkt til høyre. Ca 5m langt.
Slå deg frem (noe lav start) 4+ Hallstein Wågsås Steinbiten
Hylleplass ss. 4 Hallstein Wågsås Kort bulder. Sitstart fra litt skrått innsteg til tydelig liten hylle 1.60 Over bakken.
Kråkesølv 4 Hallstein Wågsås Steinbiten
Syntax error 4 Hallstein Wågsås Kløftveggen
Tommeliten 4 Hallstein Wågsås Sitstart på stort bøttehåndtak under den høyre toppen, skrår så mot venstre på sidetak, undertak og sloperkant, topper ut på venstre topp.
Dovendyret 3 Theodor Grønnerød Steinbiten. Begynner litt til høyre for midten. Skrår opp mot høyre.
Pinnedyret 3 Steinbiten. Midt på steinen foran liten furu. Rett opp. Enkel sak på noen sidetak og lister.
Slå opp 3 Hallstein Wågsås Steinbiten
Spoiler alert 3 Hallstein Wågsås Kløftveggen
Stilken 3 Hallstein Wågsås Enkelt bulder. Sitstart på liten hylle og under tak, deretter rett opp på gode tak til den vestre siden av toppen.
Aller lettest n/a Hallstein Wågsås Steinbiten
Ryggproblemer n/a Joakim Louis Sæther Steinbiten
Ukjent n/a Kløftveggen