photographer: Hallstein Wågsås
Page views (since 2019.10.09): 13
Liten og lett buldervegg med 3,5-4m høyde og ca 15m bredde. Den har 7 buldere og et par potensielle prosjekter. Gradering fra 3 til 6A.

Problems:

Fangekabalen 6A
Hallstein Wågsås (1 ascent) Flott og lang travers på 9-10m fra venstre mot høyre. Fangekabalen begynner helt til venstre på sva med horisontal list over. Bulderet følger de de fine horisontale listene mot høyre med 3 må crux mellom grad 5 og 6A. Tidvis litt overheng og et parti med lite fottak. Uttoppinga er til høyre for den høyeste delen av veggen, identisk med bulderet Våt og fin. Avslutninga er ofte våt på våren og etter regnvær. Ruta er merket med grønt på bildet.
Min bedre halvdel ss. 6A
Hallstein Wågsås (1 ascent) Flott bulder noe til venstre på veggen i lett overheng. Sitstart med høyrehånd på en krystallpich, venstre hånd i riss. Opp, deretter et balanseflytt til venstre og rett opp horisontalt riss. Luftig/spenstig dynoavslutning/catch for mange.
Svigermor ss. 5+
Hallstein Wågsås (1 ascent) Tydelig linje midt i veggen med en "diamant"/trekantstein i toppen. Sitstarten er rett på høyresiden av en blokk som stikker litt ut. Opp på horsontalt riss og videre til tydelig vertikalt riss og uttopping over diamanten med godt topptak. PS: Bulderet bør få et litt hardere tvillingprosjekt som går marginalt til venstre, men som går over blokka (ikke rundt) og på venstresiden av det vertikale risset oppover.
Tørr og ekkel ss. 4+ Hallstein Wågsås Lavt bulder på bare 2,8m. Ganske klein og litt kroppstung sitstart på svært gode tak i godt synlig blokk. Lav svakant under blokka er ekskludert her. Rett opp på lister. Tidvis en del barnnåler på takene som bør børstes først. Om du overser ekskluderinga av den lave svakanten, blir bulderet enda lettere.
Våt og fin ss. 4+
Hallstein Wågsås (1 ascent) Fint enkelt bulder rett foran furua. Sitstart på gode klosser/lister opp til et godt sidetak, litt forflytning mot høyre gjør uttoppinga (cruxet) lettere, mantle over kanten. Bulderet er ofte våt om våren og etter regnvær.
Helt innerst 4 Hallstein Wågsås Egentlig et overflødig bulder av liten interesse helt innerst til høyre på veggen, men dog et tilbud for de som ikke er så sterke. Sitstart over tidvis våt gjørmete dam helt inntil veggen. Sklir du av fottaket kan skoene bli våte/skitne. Rett opp på greie tak. Lavt bulder.
Snarveien 3 Hallstein Wågsås Fryktelig lett, men litt rekkeviddeavhengig (i fht grad) helt til venstre på veggen. Start stående på sva, gå greit oppover på godt sidetak og strekk deg etter topptaket. Grei uttopping.