photographer: Hallstein Wågsås
Page views (since 2019.10.09): 18
Egentlig en litt lav tauvegg, med omkring 20+ leder og topptauruter. Den ytterste venstre delen er såpass lav at det kan buldres på. Buldrene er mellom 5 og 6m høye, så det trengs tykke padder og er vel ikke for dem med høydeskrekk. Veggen er loddrett. Buldregradene vil variere litt fra taugraderingen.

Problems:

Prosjekt Theon Greyjoy 6A+ Start stående på tynne sidetak. Skrått startflytt opp mot høyre. Rett opp på tynne krimpelister til en tofingerlist i et tynt riss. Gå så mot venstre og skrå oppover mot et skrått riss over deg, over kanten her får du en v-formet hylle/trakt på venstre hånd. Toppen er å matche i trakta. Eventuelt gå videre opp og toppe ut veggen om du er trygg på enkelt sva i høyden. Dette er en kort taurute som er besteget på topptau og led. Ikke kjent F.A som bulder.
Lisbeth Salander 6A
(1 ascent) Høyt bulder om du vil toppe ut, skrår litt mot høyre, så det trengs flere padder og gjerne spotting. Begynner på gode sidetak, opp et par meter og skrår så mot høyre opp til du matcher på en skråkant på høyre side (som går ned i en slags v-formet trakt). Der slutter bulderet. Litt enkelt videre sva oppover om du vil toppe ut "tauruta", men da blir det høyt. Ruta har mye små fingertak og delvis tynt på beina også.
Prosjekt Verbal Kint 5+
(1 ascent) Flott bulder som starter på tynne krimper, videre opp i større strukturer gjerne undertaks klipetak, videre opp på et slags skjold med lister. Rett opp skjoldet på greie/gode lister. Bulderet har en klar topp på steinen med hylle, men ingen klar/trygg uttopping vekk fra bulderet. Du kan avslutte og hoppe ned når du matcher på hylla, eller traversere ut venstre i toppen om du er trygg på det. Ruten er repetert på topptau mange ganger, men aldri kjent besteget som bulder.
Keiser Soze 5 Hallstein Wågsås (1 ascent) Starter til høyre for Risset. Følger et svaparti oppover mellom et tidvis tynt-godt-tynt riss på høyre og dypere riss og avrundet kant på venstre (og til bena). Du må ha bra rekkevidde/vingespenn for å nå begge disse strukturene samtidig. Skrår opp mot ventre og topper ut på samme hylle trappetrinn som Yoda. Ikke vits i å toppe ut fjellkanten, da toppen er ganske uinteresant.
Yoda 4+
Hallstein Wågsås (1 ascent) Begynner en meter til høyre for trappa. Lav start, nesten sitstart hengende på høyre arm. Rett opp trapeptrinnene under toppen. Fine flytt.
Don Vito Corleone 4
Hallstein Wågsås (1 ascent) Start på litt tynne sidetak og litt begrensa fottak, rett opp i super god hylle, rett opp gjennom litt oppbrutt z-formet riss og inn i en trakt. Oppe!
No cheese 3 Hallstein Wågsås Enkelt bulder på et hjørne ca 50m nordover i fra Karakterveggen. Et slags aret/pinakkel/hyllesystem. 3m høyt og lett.