Krigssonen (Ambjørnrød) | Buldring i Fredrikstad
Page views (since 2019.10.09): 35
Dette er det første feltet man kommer til hvis man følger den store stien inn i skogen fra Krabberød. Bulderne er samlet på vegger og selvstendige "steiener" på hver side av stien og jordet. Her er det flere mulige raste-/samlingsplasser. Det er også et lavt blokkområde her som kan egne seg for barn sammen med voksne spottere.

Problems:

Feriesyssel 7B+ Niklas Mintorovich Vestsiden av jordet: Sitstart fra riss. Rett opp og til venstre.
Kjølemaskin 7B
Christer Marqvardsen (1 ascent) 4m høy overhengende kompresjonsblokk. Flat og fin landing. Sitstart.
Geriljakrigen 7A+
Niklas Mintorovich (1 ascent) vestsiden av jordet: Sitstart på små lave slopere, rett opp via list og riss. Mantle på slopere.
Verdenskrigen 7A+
(2 ascents) Vestsiden av jordet: Til høyre av de to linjene/bulderne på bildet. Samme start som Borgerkrigen.
Power Rangers 7A
Per Øyvind Skjærvold Johansen (1 ascent) Vestsiden av jordet: Sitstart fra stort vannrett riss. Følg loddrett riss opp.
Sideshow Bob 6C (1 ascent) Vestsiden av jordet. Linja til høyre i bildet.
Borgerkrigen 6B+ (2 ascents) Vestsiden av jordet: Flott bulder. Til venstre av de to linjene på bildet.
O-kesa 6B+
(2 ascents) 5m diagonalt riss på sva, veldig fint og god landing. Uttoppingen er litt mer vrien enn starten.
PØs Portrett 6A+ Niklas Mintorovich Vestsiden av jordet: Fra godt tak. Rett opp.
Kakekors 6A Niklas Mintorovich Ståstart i sva. Følg opp på lister og krimpere. Mantel ut til høyre. Bulderet ligger rett til høyre for O-Kesa.
Lille mamutt 6A
Per Øyvind Skjærvold Johansen (2 ascents) Vestsiden av jordet: start stående på hylle til venstre.
Kaldstart 5
Bjørn Dragland (1 ascent) Sitstart fra bra hank, til horisontal risslomme (opp) eller ganske god kant (høyre), deretter opp til en litt slapp topp på den høyeste steinen (over hyllene/kantene). Hyllen til venstre er ekskludert.
Røde Kmer 5
Hallstein Wågsås (1 ascent) Flott bulder under et avrundet hjørne. Har både en sitstart og ståstart, med samme grad. Sitten er å foretrekke. Kul avslutning med et lite crux.
Schlieffenplanen ss. 4+ Hallstein Wågsås (1 ascent) Sitstart rett under en liten nisje i den lette veggen til høyre for jaktbua. Rett opp fra sitstart fra god kant nederst i nisja. Crux i starten, deretter svært lett, men litt langt flytt til toppkant. Ståstarten er ca grad 2+/3.
Skyttergravsfot ss. 4 Hallstein Wågsås (1 ascent) sitstart på gode tak under vegg med v-formet dieder i toppen. Layback opp eller gå opp i diederet.
Varmepumpa ss 4
Hallstein Wågsås (2 ascents) Sitstart 1,5m til venstre for Kjølemaskin. Følger et solid skrått riss opp mot venstre og avslutter på en nabb.
Døgnvill 3 Hallstein Wågsås (1 ascent) Lett bilder rett opp på gode tak. Desverre utfra lett grad ikke så barnevennlig pga langt flytt.
Prosjekt kort sit fra sidetakslist n/a Sitstart fra sidetakslist, rett opp på en ganske lav stein med litt slapp kant. Ett langt flytt og så toppe ut. Ligger en meter til høyre for Kjølemaskin.
Prosjekt Varmepumpa direkte n/a En mer direkte variant fra sitstart på krimpere og rett opp til det skrå risset og nabben, samme uttopping som Varmepumpa.