Korpeknotten (Ambjørnrød) | Buldring i Fredrikstad
photographer: Unknown
photographer: Unknown
photographer: Unknown
Page views (since 2019.10.09): 28
Korpeknotten er en samling med 4-5 steiner/vegger helt sør i buldrefeltet Ambjørnrød. Det er hovedsak buldring fra 6C og opp på 7er tallet. Relativt hard buldring for viderekommende. Fine landinger og et naturskjønt område. Området er under vurdering av et verneforslag, så en bør ikke gjøre inngrep i naturen i dette området. Det er herfra gangavstand vestover til et annet buldreområdet som heter Borgåsen.

Problems:

Flanellekspressen 7B Per Øyvind Skjærvold Johansen Ståstart fra sidetak og krimp markert med rød sirkel. Rett opp, naturlig uttopping svakt til høyre.
Optimal optimist 7A+
Per Øyvind Skjærvold Johansen (1 ascent) Blokka: Ståstart langt til venstre, så mot høyre opp til spiss.
Bananfingre! ss. 7A Per Øyvind Skjærvold Johansen Bulder på egen nord-vestvendt vegg vis a vis blokka. Sitstart under lavt overheng, følg tynn krimpelist mot venstre og opp. (Litt gjengrodd av mose i uttoppingen)
Det obskøne kyss 7A Niklas Mintorovich Hengstart fra krimpere (samme startak som Fat Freddys Sloper band) med føtter i sprekk under steinen. Traverser mot høyre på slopere. Mantel rett opp ved riss og sidetak.
Fat Freddy`s sloper band 7A
Joakim Louis Sæther (1 ascent) Blokka: Sitstartversjon av slopertrav fra lave krimpere på høyre side.
Slopermantle 6C+
(1 ascent) Stående start på krimpere. Riss høyre ekskludert, bare bruk slopere. Bulderet til høyre på bildet.
Scarface 6C Ettflyttsproblem. Start på krimpelist, Catch opp til sloperkant og over kanten. Bulderet til venstre på bildet.
Slopertrav 6C Blokka: Stående start på slopere på høyre side, opp til kant og mot venstre. Ståstartversjonen av Fat Freddy`s sloperband.
Prosjekt: Static man n/a Blokka. Sitstart midt på steinen under overhenget.