Den nedre sektoren som står fritt i solen rett ved turstien. Flate fine landinger. De fleste buldrende er ca 4m.

Problems:

Fallos 4+
Anders Messel (1 ascent) Få meter fra benken. Ståstart på den potente kortenden av veggen som har klatring på 3 sider. Ser hard ut, men er lett. En ev.sitstart blir betydelig hardere.
Fergemannen ss. 4+
Hallstein Wågsås (1 ascent) Flott 4m høyt og lett bulder på gode tak. Sitstart på gode krimpere, deretter hyller og kanter. Kanskje en undercling for å rekke lengre...
Taktekkerens lakenskrekk 4+ Hallstein Wågsås (2 ascents) Enkelt bulder litt til høyre på den skrå svahylla. Opp på hylla under/til venstre for neste hyllenivå og videre rett opp til toppkant. Fin undercling til å reise seg opp på.
Utpå skråplanet 4+
Hallstein Wågsås (1 ascent) Enkel 4m sak. Ståstart under svahylle. Videre på sidetak til toppen. Kan oppleves som luftig, toppen kan være rekkeviddeavhengig, men lett.
Smoothie 4 Anders Messel (2 ascents) Ganske høyt svabulder rett ved benken fra lions club. Lett med litt presise fotflytt og balanse. Litt uggen stein til høyre for landingen. 2 padder eller spotting anbefales.
Bjelleklang på sykkelstang 3 Hallstein Wågsås (1 ascent) Begynner 1m fra venstrevendt dieder, der en 2m stein/egg utgjør en ganske fri start. Starte i liten kamin til høyre for Eggen eller ute på Eggen. Videre opp på ok toppkant eller via hylle til høyre om du finner balansen. Svært enkelt bulder, dog noe høyt. Du vil definitivt ikke falle fra toppen og lande med ett ben på hver side av eggen du starter på.
Monogami ss. 3 Anders Messel (2 ascents) Lavt bulder som starter med et enfingerhull i veggen, rett opp. Enkleste vei er å ha venstre hånd på kant og høyre i hullet. Mye hardere med bare et enfingerdrag, ekskluderingsvariant er altså mulig her.
Lavt prosjekt sit. n/a Lavt prosjekt mellom svaet og borehullene. Tynne sidekrimere og sva til føttene.
Prosjekt Pønterbuktas hemmelighet n/a Fantastisk flott lang og høy kalaslinje, et skue for øyet allerede før skoene er på bena. Virker som det kan etableres en ganske hard start der risset er lavt og gir underclings og noen krimpere. Men en start til høyre gjør det lettere og kortere. Risset snirkler seg oppover med varierende bredde, både til fingertupper og små lommer som gir plass til fingre og fingerlocks. Toppen er gjennom en litt slapp v-formet trakt. Tidvis en del ok fottak, men ikke plenty. En potensiell klassiker. Desverre vil det sige en del vann i den etter regnvær.
Prosjekt8 n/a To tette prosjekter med samme start? Sidekant opp og svakt venstre mot samme topp som Bjelleklang på sykkelstang. Starter mellom Bjelleklang og Pønterbuktas hemmelighet.
Prosjekt9 n/a Samme start som nr. 8. Ganske tett her...Ekskluderinger? Virker som det er en linje som går opp på krimpere og skrår svakt mot høyre til høyeste topp, istedet for å skrå venstre mot sidekanten. Må nok sjekke/fjerne et par løse? steiner før den kan buldres.